și suntem siguri că veți fi de acord cu noi când vă spunem că fotografiile de familie din vacanțe sunt unele dintre cele mai prețioase amintiri pe care să le păstrezi în albumul dvs. foto. Cui nu i-ar i-ar plăcea să să revedeze trecutul să-și vadă copiii alunecând la noi aventuri, sărituri peste valurile oceanului la ocean sau privindu-și părinții luând o plimbare de seară? Acesta este printre motive pentru care nu ar trebui să ratați orice ocazie de a profita unele dintre cele mai frumoase fotografii de familie în perioada vacanțelor. Pentru a te ajuta, Photomicona specialiștii au pregătit câțiva sfaturi utile care vă vor vă ajuta să imortalizați cele mai importante momente ale vara.

Iată 4 sfaturi pentru cele mai frumoase fotografii de vacanță de familie:

1. Asigurați-vă că aveți echipamentul foto potrivit împreună cu dvs.

Cei mai important pasul este alegerea corectă echipament pentru a captura imaginile pe care le doriți. Recomandarea noastră în acest sens este să selectați un echipament foto ca lumină și de compact este posibil și va fi mai simplu de transportat. Asigură-te că ai o cameră cu tine, fie DSLR sau fără oglindă sau aparate foto compacte. Orice alegeți, asigurați-vă că alegeți lentila corectă pentru acesta, dar și baterii suplimentare, astfel încât să nu aveți niciodată rămanați fără baterie la un moment important și cel mai crucial moment. De asemenea, manuale un moment esenţial. Și pentru a face mai mult spațiu, asigură-te că ai carduri de memorie. În plus, un rucsac foto este cu adevărat necesar pentru a putea transporta toate acestea într-un mod sigur asigurați-vă că alegeți unul care este mare și construite din materiale robuste.

2. Alegeți unghiul drept

Unghiurile sunt esențiale pentru fotografie, motiv pentru care ar trebui să începi să folosești în mod conștient diferite unghiuri când faceți fotografii de familie. Puteți încerca unghiuri mici sau mai mari, în funcție de care este cel mai bun potrivit pentru momentul pe care doriți să îl capturați. În plus, este esențial să creezi o narațiune de fiecare dată. Obțineți fotografii mai largi folosind un obiectiv cu unghi larglentile cu unghi e. acestea vă vor ajuta să fii mai creativ. De asemenea, în timp ce ați putea fi în mijlocul a lua ce este mai bun fotografii, nu uitați de intrați în cadru așa apari în fotografii de familie din călătoria ta anul acesta. În acest caz ai optiunea de a cere străinilor să imortalizeze momentul , sau joacă-te cu temporizatorul pe camera.

3. Încercați să faceți fotografii sub apă

Fotografie subacvatică, în timp ce poate fi foarte solicitant, este unul dintre cele mai tipuri palpitante de fotografie pe care le poți face în această vară. Asigurați-vă că aveți o cameră subacvatică, dar și asigurați-vă că că l-ați configurat corect și va trebui să te gândești la unii dintre parametri, cum ar fi balansul de alb, viteza obturatorului și ISO. Acest tip de lucrări fotografice perfect atât la plajă și în piscină. Va cu siguranță să fie o mulțime de distracție pentru copii mai ales dacă se bucură sporturile acvatice. Explorați acest stil inovator pentru fotografie în vara pentru a înregistrați momente de neuitat într-un mod unic!

4. Lasă-ți copiii să facă fotografii

Lumea așa cum este văzută prin ochii copilului tău pot fi uimitor și fotografia poate fi grozav metoda de a face asta. Lasă-i să folosească aparatul de fotografiat pentru a fotografia propriile lor amintiri de vacanță. Cu siguranță veți fi uimit de ceea ce văd copiii dvs. că nu ‘t si de asemenea creativitatea pe care o au. Dacă nu folosește camera foarte des este posibil să le dai un pic de instrucție și pentru mai multă protecție, încercați să conecta o curea pentru a cameră, care va ajut să fie mai ușor de transportat.

Iată câteva sfaturi utile pentru a captura perfect familie fotografii în această vacanță care crea amintiri frumoase pentru mulți ani mai târziu. Dacă doriți să finalizați echipamentul foto pentru sezonul acesta, vă așteptăm în magazin, unde Photomicona consultanții vă vor întâmpina, care vă vor ajuta faceți cele mai bune alegeri.